Az összes termék / Szőlőmagolajos tusfürdő - Levendula és Menta

Szőlőmagolajos tusfürdő - Levendula és Menta

12.00 RON
Kategóriák: Natúr tusfürdők

Szőlőmagolajos tusfürdő - Lenmaggal - Grapeseed oil Shower gel with Linseed

- Levendula vagy Menta - Lavender or Mint


3 féle növényi olaj kényezteti a bőrt, ezek közül kiemelt a szőlőmagolaj, mely a bőr simaságát, rugalmasságát biztosítja, megelőzi a bőr korai öregedését, a petyhüdt bőr állapotát javítja. Kíméletesen tisztít, miközben ápolja a bőrt. A bőrbe könnyen és gyorsan felszívódik, különösen alkalmas száraz, érett bőr ápolására. Samponnak is használható.

    • Levendula - érzékeny bőrre
    • Menta - Frissítő

Hatások:

Fertőtlenít, bőrnyugtató, bársonyossá teszi a bőrt, regenerál, nagyon kíméletes, megelőzi a bőr korai öregedését, a petyhüdt bőr állapotát javítja, szinten tartja a bőr pH értékét. Gyulladáscsökkentő, jó hatással van az ekcémás bőr kezelésére illetve az érzékeny bőrre. Lelki fürdőben is részesít!

Ajánlott:

Minden bőrtípusra, száraz, érzékeny bőrre, gyerekeknek, samponnak.

Felhasználás:

Ízlés szerint, fürdő szivacsra, hablabdára töltve. Használat előtt összerázandó, szembe ne kerüljön, ha mégis öblítse ki bő vízzel!

Tárolás:

Száraz, hűvös helyen, gyermekektől elzárva.

Összetevők:

Növényi olajok: szőlőmagolaj, kókusz, olíva, levendula tea főzet vagy menta tea főzet, H2O, K OH.

Természetes illatanyag:

Levendula vagy menta illóolaj <1 %.e 250 ml (± 10 ml)

Szőlőmagolajos tusfürdő - Lenmaggal - Grapeseed oil Shower gel with Linseed- Levendula vagy Menta - Lavender or Mint3 féle növényi olaj kényezteti a bőrt, ezek közül kiemelt a szőlőmagolaj, mely a bőr simaságát, rugalmasságát biztosítja, megelőzi a bőr korai öregedését, a petyhüdt bőr állapotát javítja. Kíméletesen tisztít, miközben ápolja a bőrt. A bőrbe könnyen és gyorsan felszívódik, különösen alkalmas száraz, érett bőr ápolására. Samponnak is használható.Levendula - érzékeny bőrreMenta - FrissítőHatások: Fertőtlenít, bőrnyugtató, bársonyossá teszi a bőrt, regenerál, nagyon kíméletes, megelőzi a bőr korai öregedését, a petyhüdt bőr állapotát javítja, szinten tartja a bőr pH értékét. Gyulladáscsökkentő, jó hatással van az ekcémás bőr kezelésére illetve az érzékeny bőrre. Lelki fürdőben is részesít!Ajánlott: Minden bőrtípusra, száraz, érzékeny bőrre, gyerekeknek, samponnak.Felhasználás:Ízlés szerint, fürdő szivacsra, hablabdára töltve. Használat előtt összerázandó, szembe ne kerüljön, ha mégis öblítse ki bő vízzel!Tárolás: Száraz, hűvös helyen, gyermekektől elzárva. Összetevők:Növényi olajok: szőlőmagolaj, kókusz, olíva, levendula tea főzet vagy menta tea főzet, H2O, K OH.Természetes illatanyag:Levendula vagy menta illóolaj <1 %.e 250 ml (± 10 ml)


Telefon: 0748.104.005 | Email: office@blans.ro | Facebook: Blans | ANPC

A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet