Az összes termék / Boraxos mosószer 1 L (folyékony)

Boraxos mosószer 1 L (folyékony)

15.00 RON
Kategóriák: Natúr mosószer

Boraxos mosószer - Detergent Borax

-Folyékony mosószer, akár automata mosógépbe is -


Kiméletesen tisztítja a ruhákat, élénkíti a színeket, környezetbarát, nem kell vízlágyítót használni. Folteltávolításra is kitűnő helyileg alkalmazva.

A boraxnátrium-tetraborát, színtelen természetes ásványi só, természetes előfordulása az időszakos tavak helyén levő evaporit-lelőhelyeken a legvalószínűbb. Ilyen található többek között: Törökországban, Kaliforniában, az Atacama-sivatagban, és Tibetben.

Zsíroldó, vízlágyító és tisztító tulajdonságokkal bír, könnyen öblíthető, így az összetett mesterséges mosószerekkel ellentétben nem marad belőle a ruhában mosás után. Öblitőnek használjon ecet - víz (2:1) keveréket.

Ajánlott/Használható:

    • kézi és gépi mosáshoz
    • finom kelmék és babaruhák mosásához
    • bármilyen hőfokon
    • mindenféle ruházathoz, szövethez (kivéve gyapjú)

Felhasználás:

Használat előtt felrázandó, ajánlott mennyiség: 80-100 ml.

Összetevők:

pálma olaj, borax, illóolaj <1%, H2O, K OH.e 1000 ml (± 10 ml)

Boraxos mosószer - Detergent Borax-Folyékony mosószer, akár automata mosógépbe is -Kiméletesen tisztítja a ruhákat, élénkíti a színeket, környezetbarát, nem kell vízlágyítót használni. Folteltávolításra is kitűnő helyileg alkalmazva. A boraxnátrium-tetraborát, színtelen természetes ásványi só, természetes előfordulása az időszakos tavak helyén levő evaporit-lelőhelyeken a legvalószínűbb. Ilyen található többek között: Törökországban, Kaliforniában, az Atacama-sivatagban, és Tibetben. Zsíroldó, vízlágyító és tisztító tulajdonságokkal bír, könnyen öblíthető, így az összetett mesterséges mosószerekkel ellentétben nem marad belőle a ruhában mosás után. Öblitőnek használjon ecet - víz (2:1) keveréket.Ajánlott/Használható:kézi és gépi mosáshozfinom kelmék és babaruhák mosásáhozbármilyen hőfokonmindenféle ruházathoz, szövethez (kivéve gyapjú)Felhasználás:Használat előtt felrázandó, ajánlott mennyiség: 80-100 ml.Összetevők: pálma olaj, borax, illóolaj <1%, H2O, K OH.e 1000 ml (± 10 ml)


Telefon: 0748.104.005 | Email: office@blans.ro | Facebook: Blans | ANPC

A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet